Book Now

Paris nightclub christmas special

Noël a Paris! Julie Huard betovert je met haar Magical Christmas Show. Samen met haar fantastische band neemt ze je mee voor een Parijse kerstnacht. Swingende Frans- en Engelstalige jazz standards afgewisseld met warme, romantische kerstklassiekers, voorzien van veel glitter, glamour en show, het perfecte plaatje voor een kerstshow. Alles in een eigen modern jasje gestoken.

De jonge Julie is één van de grootse aanstormende talenten van dit moment. Niet alleen won zij in 2019 de prestigieuze Liesbeth List prijs, maar sloot ook 2021 af met de Europese Artist of the Year Award. Onder haar fans mag ze grote internationale sterren rekenen als Señorita-zangeres Camila Cabello die in een interview met het Amerikaanse Glamour Magazine verklaart enorm onder de indruk te zijn van Julie’s zwoele stemgeluid. Ook het management van Chanson-grootheid Charles Aznavour brengt Julie’s Franstalige muziek regelmatig onder de aandacht van zijn miljoenen volgers op social media.

Dit jaar reist Julie twee keer af naar de Verenigde Staten. De vaste band van Lady Gaga en Tony Bennett zijn gegrepen door Julie’s stem en performance en nodigen haar uit om verschillende shows met hen te doen in de meest exclusieve clubs van New York. Aldaar weet ze de harten van de Amerikanen te veroveren en wordt haar als klap op de vuurpijl een podium gegeven in New Yorks bekendste jazzclub, Birdland.

De volgende tickets zijn beschikbaar:

VIP ticket: €62,50 per ticket

Dit ticket is inclusief: Glas bubbels bij aankomst, kerst buffet, een Club Hart dessert en het optreden van Julie Huard

Regulier ticket: €25,- per ticket

Optreden van Julie Huard

Tijden & Adres

Inloop: 19:30 – 20:30
Show: 20:30 – 23:00

Club Hart
Bolstoen 22,
1046 AT, Amsterdam