Book Now

Paris Nightclub Show

Showdiva Julie Huard tovert Chicago Club in Deventer om tot een Parijse nachtclub. Bekende swingende klassiekers uit de roaring twenties en Hollywood’s Golden Age afgewisseld met een zwoel chanson, voorzien van veel glitter, glamour en show. Alles in een eigen modern jasje gestoken door haar fantastische begeleidingsband.

De jonge Julie is één van de grootse aanstormende talenten van dit moment. Niet alleen won zij in 2019 de prestigieuze Liesbeth List prijs, maar sloot ook 2021 af met de Europese Artist of the Year Award. Onder haar fans mag ze grote internationale sterren rekenen als Señorita-zangeres Camila Cabello die in een interview met het Amerikaanse Glamour Magazine verklaart enorm onder de indruk te zijn van Julie’s zwoele stemgeluid. Ook het management van Chanson-grootheid Charles Aznavour brengt Julie’s Franstalige muziek regelmatig onder de aandacht van zijn miljoenen volgers op social media.

Dit jaar reist Julie twee keer af naar de Verenigde Staten. De vaste band van Lady Gaga en Tony Bennett zijn gegrepen door Julie’s stem en performance en nodigen haar uit om verschillende shows met hen te doen in de meest exclusieve clubs van New York. Aldaar weet ze de harten van de Amerikanen te veroveren en wordt haar als klap op de vuurpijl een podium gegeven in New Yorks bekendste jazzclub, Birdland.

De volgende tickets zijn beschikbaar:

Showticket & Diner:
€12,50 excl. diner

Met dit ticket reserveer je een tafel voor het diner voorafgaand aan de show en reserveer je direct een staanplaats voor Julie Huard: Paris Nightlcub Show. Aanvang show: 20:30 uur.

Showticket:
€12,50

Met dit ticket reserveer je een staanplaats voor Julie Huard: Paris Nightlcub Show. Aanvang show: 20:30 uur.

Tijden & Adres

Show: 20:30 – 23:00

Chicago Club
Brink 20
7411 BR Deventer