fbpx
Book Now

16 september: Live in club hart

Showdiva Julie Huard tovert Club Hart om tot een Parijse nachtclub met haar show Let’s Go Paris. Je hoort swingende jazz, afgewisseld door zwoele chansons. Glitter en glamour in een nacht vol verleiding. Op het podium staat een prachtige zangeres met een expressieve uitstraling en een opwindende stem. Zij geeft zo’n heerlijk moderne twist aan bigband en chansons dat Parijs aan haar voeten ligt. Als Julie Huard ‘Let’s go Paris’ zegt, dan ga je!

De jonge Julie is één van de grootse aanstormende talenten van dit moment. Niet alleen won zij in 2019 de prestigieuze Liesbeth List prijs, maar sloot ook 2021 af met de Europese Artist of the Year Award. Onder haar fans mag ze grote internationale sterren rekenen als Señorita-zangeres Camila Cabello die in een interview met het Amerikaanse Glamour Magazine verklaart enorm onder de indruk te zijn van Julie’s zwoele stemgeluid. Ook het management van Chanson-grootheid Charles Aznavour brengt Julie’s Franstalige muziek regelmatig onder de aandacht van zijn miljoenen volgers op social media.

Dit jaar reist Julie twee keer af naar de Verenigde Staten. De vaste band van Lady Gaga en Tony Bennett zijn gegrepen door Julie’s stem en performance en nodigen haar uit om verschillende shows met hen te doen in de meest exclusieve clubs van New York. Aldaar weet ze de harten van de Amerikanen te veroveren en wordt haar als klap op de vuurpijl een podium gegeven in New Yorks bekendste jazzclub, Birdland.

De volgende tickets zijn beschikbaar:

Showticket:
€25,00

Met dit ticket reserveer je een plek voor het concert van Julie Huard.
Aanvang show: 19:30
Start show: 20:30 uur

Showticket & Diner:
€70,00

Dit ticket is inclusief: 
Glas bubbels, shared dining (ter waarde van €45,-), een Club Hart dessert en het concert van Julie Huard. 

Tijden & Adres

Show: 20:30 – 23:00

Club Hart 
Bolstoen 22
1046 AT Amsterdam (Free parking)