Book Now

Perfecte Muziek Voor Romantiek

De romantiek van een bruiloft en de taal der liefde zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is ook niet voor niets dat de Franstalige zangeres Julie Huard gepassioneerd bekent dat voor haar de meest speciale optredens zijn als ze wordt uitgenodigd om te zingen op iemands bruiloft. Haar warme stem klinkt als een diner bij kaarslicht in een klein Frans restaurantje.

Waan je tijdens deze hectische dag even een ogenblik met z’n tweeën wanneer Julie de meest intieme momenten van jullie bruiloft begeleid met haar chansons als ‘La Vie en Rose’ of ‘Une Belle Histoire’.

’s Avonds bij het diner of feest zetten de swingende, jazzy songs een feestelijke sfeer met de elegantie van een Parijse nachtclub. Julie doet er, met haar uitgebreide repertoire, alles aan om te helpen een onvergetelijke dag te creëren. En wat is uiteindelijk sfeerbepalender dan de door het bruidspaar gekozen muziek.

TARIEVEN

Na vele bruiloften te hebben begeleid weten wij als geen ander dat de perfecte dag er voor iedereen anders uit ziet. Graag denken wij dan ook met u mee hoe we uw bruiloft op een zo persoonlijk mogelijke manier kunnen voorzien van de juiste live muziek. De muzikale begeleiding kunnen we aanpassen aan iedere ruimte, budget en voorkeuren. 
Neem contact met ons op om samen uw wensen door te nemen en een op maat gemaakt optreden van Julie Huard te realiseren.

 

Prijsindicatie:
Starttarief € 500,- (60 min)
Per volgende 30 minuten een supplement van € 175,-

Extra’s:
Huur geluidsinstallatie en versterking: vanaf € 50,-
Reiskosten: in overleg

À bientôt!

 

“Op een mooie warme zomerse ochtend in Utrecht liepen Koert en ik op straat op zoek naar een ontbijtje (we waren een weekendje weg) onze neuzen wilde naar links maar onze oren naar rechts want we werden betoverd door prachtige Franse muziek. We waren zo nieuwsgierig en twijfelde geen moment om de muziek te volgen. Daar stond een engeltje in de zon te zingen…. zo mooi zo ontroerend en emotioneel. We werden beide betoverd en keken elkaar aan en dachten het zelfde.
We willen haar op onze bruiloft!!!
Dit past bij ons wat zou dat prachtig zijn!! Zo kregen wij contact met Julie en op 19 oktober 2019 zong ze op onze bruiloft in Haarlem tijdens onze ceremonie.
Een droom die uitkwam!! “


K. van der Meij