Book Now

Het is 2019 als zangeres Julie Huard de prestigieuze Liesbeth List prijs wint tijdens het Concours de la Chanson. Een nieuw startpunt voor een al lange muzikale carrière. Hiermee treedt zij in de voetsporen van onder anderen Wende Snijders en haar eigen vader, de Franse Chansonnier Fernand Huard, die beiden eerdere edities van het Concours op hun naam wisten te schrijven. Het inspireerde Julie om direct haar eerste eigen Single te releasen.

Het Franstalige dansnummer “La Petite Femme” gaf haar een internationale bekendheid. Dj’s over de hele wereld draaien het nummer in hun shows. Van New York tot Beirut en van Parijs tot Miami, over de hele wereld is het nummer op verschillende radiostations te beluisteren en wordt er gedanst op de zwoele klanken van Julie’s stem.

Een stem die zich al in haar jonge jaren ontwikkelde. Opgegroeid met de muziek van haar vader startte Julie op de jonge leeftijd van 6 jaar al met haar eerste optredens. Op het podium voelde zij zich meteen al als een vis in het water.

Na de eerste jaren te hebben getourd met haar vader besloot Julie haar eigen weg in te slaan en theaters te veroveren. Niet zonder succes. Met uitverkochte zalen als het Haagse Diligentia, Utrechtse Schouwburg, Theater Tuschinski, Pleintheater, het Belle vue en vele andere grote events weet ze de harten van vele fans te raken met haar swingende chansons.

Naast haar theatertour kan je Julie op vele andere plekken zijn tegengekomen. Als hoofdact op verschillende festivals als Fête du Champagne & Masters of Luxury zet zij de ultieme Mediterraanse sfeer.

Bij de start van de COVID-19 pandemie begon Julie een eigen muziekkanaal op Youtube. Inmiddels volgen tienduizenden fans wereldwijd haar wekelijkse nieuwe zangvideo’s. De Franstalige nummers van Julie worden regelmatig uitgelicht onder de miljoenen volgers van de officiële kanalen van de overleden chansonnier Charles Aznavour. En ook de Amerikaanse popster Camila Cabello laat via het Amerikaanse Glamour Magazine haar bewondering voor het zwoele stemgeluid van Julie blijken.

Hierop benadert vervolgens de platenmaatschappij Grand Slam Productions in New York de Nederlandse zangeres met een voor haar geschreven Latinnummer. Tijdens haar verblijf in New York voor deze opnames komt zij in contact met de vaste band van Lady Gaga en Tony Bennett waarmee zij vervolgens menig podium in New York betreed als special guest en treedt zij op in de grootste jazz-club van New York, Birdland, op Broadway en op meer dan honderd meter hoogte in een rooftop bar aan Fifth Avenue, recht tegenover het Empire State Building.

Een goed begin van 2022 na een bijzondere afsluiting van 2021 waarin Julie de finale wint van de achtste editie van de Artist of the Year verkiezing. Uit meer dan 10.000 acts op het internationale boekingsplatform Gigstarter verkozen zowel de vakjury als het publiek de 27-jarige Julie als beste act.

En er staat nog veel meer aan te komen. Volg Julie Huard via haar Social Media om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwe optredens en releases. Of boek haar voor een onvergetelijk event!

biography