“La Petite Femme”

Luister op Spotify 

Utrechtse zangeres scoort Latin-hit direct bij release
Julie Huard’s nummer al duizenden keren gestreamd

Utrecht, Tijdens één van Nederlands grootste Latin dansfeesten ging afgelopen zaterdagnacht het nieuwe bachata nummer van zangeres Julie Huard in première. Meer dan 300 dansers dansten tegelijk tijdens de live performance van het nummer “La Petite Femme” in de Union Latin Lounge in Utrecht. De reacties van het publiek waren overweldigend. Meer dan duizend mensen streamden de Franstalige Latin song in de uren direct na de release via Spotify. “Dit gaat zeker de nieuwe bachata-hit van deze winter worden onder alle dansers”, zegt Union Salsa eigenaar Cenydd Renaud. “Het nummer valt op door de zwoele en heldere stem van Julie en natuurlijk de romantische Franse taal. Daar waar de meeste bachataliedjes in het Spaans of Engels worden gezongen geeft het Frans juist extra sentiment.”

Op de release kwamen niet alleen dansers en Latinliefhebbers af. Ook meerdere landelijke Latin DJ’s kwamen nieuwgierig een kijkje nemen. Gespecialiseerde Bachata DJ Arvan Sens is fan. “Wat een heerlijk dansnummer, superprofessioneel. Tijdens mijn volgende optreden deze week ga ik hem meteen draaien!”, zo verklaart hij.

La Petite Femme
De unieke sound van Julie Huard combineert haar sensuele Franse muziek met het opzwepende Caribische ritme van de bachata. Het nummer gaat over een kleine dame die in het Noord-Franse Longwy onder zware omstandigheden leeft. Tijdens haar dagelijkse wandeling droomt zij van het mondaine Parijs en grote liefdes. Dit najaar reisde Julie af naar Parijs en Longwy om daar in samenwerking met Multimedia Minds een bijpassende videoclip op te nemen voor het nieuwe nummer. Een opname waarbij Julie ook haar dansskills op de proef stelde. De productie leverde een sprookjesachtige clip op met spectaculaire dansbeelden in de stad van de liefde. De video is een regelrecht succes op Youtube.

De videoclip van het nummer “La petite femme” vindt u via de volgende link: https://youtu.be/7mpHGiEIs6g.