Het is 2019 als zangeres Julie Huard de prestigieuze Liesbeth List prijs wint tijdens het Concours de la Chanson. Een nieuw startpunt voor een al lange muzikale carrière. Hiermee treedt zij in de voetsporen van onder anderen Wende Snijders en haar eigen vader, de Franse Chansonnier Fernand Huard, die beiden eerdere edities van het Concours op hun naam wisten te schrijven. Het inspireerde Julie om direct haar eerste eigen Single te releasen.

Het Franstalige dansnummer “La Petite Femme” gaf haar een internationale bekendheid. Dj’s over de hele wereld draaien het nummer in hun shows. Van New York tot Beirut en van Parijs tot Miami, over de hele wereld is het nummer op verschillende radiostations te beluisteren en wordt er gedanst op de zwoele klanken van Julie’s stem.

Een stem die zich al in haar jonge jaren ontwikkelde. Opgegroeid met de muziek van haar vader startte Julie op de jonge leeftijd van 6 jaar al met haar eerste optredens. Op het podium voelde zij zich meteen al als een vis in het water.

Na de eerste jaren te hebben getourd met haar vader besloot Julie haar eigen weg in te slaan en theaters te veroveren. Niet zonder succes. Met uitverkochte zalen als het Haagse Diligentia, Utrechtse Schouwburg, Theater Tuschinski, Pleintheater, het Belle vue en vele andere grote events weet ze de harten van vele fans te raken met haar swingende chansons.

Naast haar theatertour kan je Julie op vele andere plekken zijn tegengekomen. Als hoofdact op verschillende festivals als Fête du Champagne & Trek zet zij de ultieme Mediterraanse sfeer.

Bij de start van de COVID-19 pandemie begon Julie een eigen muziekkanaal op Youtube. Inmiddels volgen duizenden fans wereldwijd haar wekelijkse nieuwe zangvideo’s. Het bracht haar daarnaast ook in contact met producers in New York, Berlijn en Italië, waarmee zij momenteel samenwerkt aan producties om een extra modern geluid te geven aan haar repertoire en
nieuwe nummers te voorzien van een jazzy sound.

En er staat nog veel meer aan te komen. Volg Julie Huard via haar Social Media om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwe optredens en releases. Of boek haar voor een onvergetelijk event!